Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním šikovného, spolehlivého malíře v Praze

Od: pu® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, snad se nebudete zlobit za prosbu na doporučení řemeslníka. Probrouzdala jsem internet a zjistila, že každý druhý, ne-li téměř každý pražský řemeslník je zloduch, který odvede mizernou práci a vezme si za ni drze přemrštěný plat...
Koupili jsme byt a žádné velké renovace nechceme, naopak jsme jedni z mála, kdo touží zachovat ráz staré Prahy včetně původního interiéru :) Ale vymalovat přece jen chceme. Ani přes známé se mi však nedaří sehnat žádného šikovného malíře, který by byl ochoten (a schopen) vyrobit možná i trochu atypický vzorek (uvažujeme o spongingu) a hlavně by byl spolehlivý. Ze všech stran slyším pouze stížnosti... *ee*
Pokud byste tedy někdo o někom věděl, budu vděčná za jakýkoliv kontakt. Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes je skutečně možné dobrého řemeslníka sehnat jen za dobrých platových podmínek.Běžně berou i 350 Kč za hodinu.Pokud byste chtěli malbu se vzorem,spíše doporučuji tapetu.Dobře udělané tapety jsou vzhledově nedostižné.

JABRAKA.

pu®
hodnocení

Dobrý den, díky za tip - ale tapetám se právě úzkostlivě vyhýbáme ;) Osobně mi nevadí zaplatit za dobrou práci, jen ze všech stran slyším, že v případě (zejm. pražských) malířů člověk neplatí za práci, ale za to, že ten člověk přijde a zamáchá štětkou. Výsledek prý předčí i ta nejhorší očekávání... Zkouším tedy hledat všude možně :) Přesto děkuji a přeji hezký den!

petr123*

No když si člověk uvědomí že za 350 za hodinu se mu ve značkovém autoservisu ani nezvednou ze židle, tak za skutečně dobrého řemeslníka se mi to nezdá nijak moc...

vlak*
hodnocení

0x

Zdravím,

mohu Vám doporučit. Cena je 10 Kč za m2 (bez barvy). Myslím, že to je cena nižší než je běžné v Praze. Kvalitně a bez prodlev.

S pozdravem,

Vladimír Kabuďa

724094584

Teď nevím jestli tady mohu nechat kontakt, jestli to není reklama...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]