Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s firmou Tarifomat

Od: rex® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Jsem u ČEZ a chci změnit dodavatele elektrické energie. Svoje služby mi nabízí společnost Tarifomat. Slibují, že porovnají ceny jednotlivých dodavateleů event. doporučí nejvýhodnějšího. Služby pro mě budou dle nich zdarma. Prosím Vás uzavřel jste již někdo smlouvu na dodávku el. energie jejich prostřednictvím? Jaké máte zkušenosti. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sunset*
hodnocení

2x

Dokud si někoho neplatím, nepracuje pro mně. Tudíž mi to skutečně nejlepší nenabídne ani omylem. Před rokem mi vnucovali tarif za 450,-, sehnal jsem s trochou štěstí lepší tarif za polovic.

Pro stejný výpočet jako Tarifomat zkuste kalkulačku přímo od ERU, nic lepšího na elektriku jsem nenašel. kalkulator.eru.cz/...

meat*
hodnocení

1x

Dobrý večer, zkušenosti s tímto dodavatelem sice nemám, jen bych poradil si hlavně kvalitně přečíst současnou smlouvu od ČEZu a hlavně ty malý písmenka. Nedávno jsem to takhle luštil u E-onu a nestačil jsem se divit když jsem se s četbou dosoukal až k pokutám za odstoupení od smlouvy. Druhá věc: ze zkušenosti vím, že mnoho jiných dodavatelů sice nabídne levnější el. proud ovšem a to hodně lidí nečte, má několikanásobnou cenu za distribuci el. proudu takže bych opravdu hodně váhal a vybíral, než abych přebral :) přeji hodně zdaru

ohneta*
hodnocení

0x

Mám přes ně tarif do mobilu. Je to zadarmo, za zprostředkování jim platí dodavatel, ne zákazník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]