Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne všem,
potřeboval bych poradit s následujícím:
Až doposavaď platilo, že ať už jsem pustil teplou nebo studenou vodu (i na maximum), vždy byl její proud stejné intenzity. Nyní jsem však zjistil z vícerovodovodních baterií napojených na stejný systém, že intenzita proudu studené vody zůstala nezměněna, ovšem pokud přepnu na proud teplé vody (tedy vody, která teče z bojleru), vždy proud zeslábne a teče málo. Také mám za to, že při napouštění této teplé vody něco jakoby v bojleru hučí a že to tak dříve nebylo (nejedná se o hučení způsobené např. ohřevem vody), pokud vodu vypnu, vše samozřejmě ustane.
V čem může být problém? Jedná se např. o nějaký momentální nízký tlak v bojleru nebo ve trubkách? Nebo se jedná o nějakou jinou závadu? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.