Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Nedávno jsem zakoupila na aukru šicí stroj nicoleta Paní mi jej posla bez přívodního kasbelu a spouštěcího pedálu ataky bez Manualu Já jsem začátečnice v šití na stroji tak že se bez manualu neobejdu Prosím kdoby měl doma nepotřebný spouštěcí pedál s kablíky a manual tak moc prosím pomozte mi Já sama jsem to skoušela přes internet Našla jsem opravnu p.Pospíšila který na svých stránkách manuál má ale nelze si jej stáhnout Já jsem mu napsala aby mi ho stáhl na DVD a zaslál ale neodpověděl třeba se najde někdo jiný kdo pomůže
Pedál se dá sehnat a tuším kabel také.osobně bych se optal v prodejnách týkajících se elektro nebo v krejčovkých potřebách.osobně jsem jej kupoval asi 3 roky zpět,max problémy jsou s motorky byť jsou určeny na stejné použití a stroje,tak maji jiné rozteče uchycení.Kupoval jsem v místním obchodě a ,potorek mi sháněla sestra přes známého,seřizovač v podniku Gala-Krasice.Doporučím -zkuste google.Vyhodil hejno odkazů!Např tenhle (je tam odkaz na manuál!) : dusan.rolnicky.sk/...
Jinak-pedály jsou asi stejné,mám Veritas a protože jsem měl závadu,tak skrz identifikaci jsem si půjčil od známé z úplně jiného stroje,jiný výrobce a značka!Závada byla v pedálu,nový stál asi 700kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.