Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevím jestli se to smí, ale není to žádná reklama. Potřebovala bych pomoci v hledání elektrikáře-topenáře. Bude se Vám to zdát možná divné, ale nešť, zkusím to. Bydlím v Poděbradech a potřebovala bych doporučit v této oblasti nějakého zručného a spolehlivého machra. Já hledala normálně, ale neměla jsem moc úspěch. Na revizi jsem nikoho nesehnala. Našla jsem sice topenáře, ale když jsem je oslovila, odvětili, že oni pouze instalují, neopravují. A to bylo vloni a v zimě. Tak jsem se rozhodla tento problém řešit raději už teď. Potřebuji zkontrolovat expanzní nádobu, dotlakovat a vůbec zkontrolovat celý systém. Není tady na poradně náhodou někdo v okolí Poděbrad, který má třeba také elektrokotel jako já a který by znal nějakého člověka, který se tím zabývá? Odkazy na firmy, které najdu běžně na internetu jsem už zkusila. Potřebuji spíše někoho, o kom víte konkrétně a který by byl ochoten přijít. Děkuji mockrát.
Tady zadejte vaši polohu: vaillantgroup.org/... a vyskočí servisáci kteří nejen umí tento typ ale mají potřebné školení, příp. náhradní díly. Běžný elektrikář umí opravit závadu, revizi si netroufne pokud nemá oprávnění od výrobce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.