Ovlivňuje indukční vařič zdrav.nezáv. pokrmů

Od: Datum: 26.09.15 22:20 odpovědí: 4 změna: 27.09.15 00:12

Dobrý den, zajímalo by mě, je-li příprava pokrmů na indukčním vařiči bezpečná z hlediska zdravotní nezávadnosti. Jaký vliv má elektromagnetickézáření, které vyvolává indukci el. proudů ve dně varné nádoby.

Děkuji.

Maria


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 26.09.15 22:49
avatar

Jak píšete, indukce ohřívá jen dno varné nádoby stejně jako plyn, elektřina nebo oheň. Je to jiný princip než mikrovlná trouba která přímo působí na molekuly vody. Negativně ovlivnit jídlo může jen pokud ho připálíte

Ohodnoceno: 2x
 
Od: benŽ
Datum: 26.09.15 22:54
avatar

Dobrý den, patrně chcete informaci, se kterou bude lidstvo možná seznámeno až za několik desítek let. Do té doby je to bezpečné. Zdravím!

P.S. Někdy je lepší vědět méně .

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.09.15 00:12
avatar

Mno. To je stejné, jako se obávat o uši v průvanu, když letíte z mrakodrapu. Ten negativní vliv bude mizivý, jestli vůbec nějaký, oproti na vařiči připravovaným sračkoidním potravinám. Takže v klidu. Lidem taky po deseti letech používání mobilu nenarostla druhá hlava.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 26.09.15 23:22

Ale jo, první příspěvek je pravdivý do posledního písmene.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright Š 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.