Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny...
Právě nám zdechla... Zdechla nám pračka, po 8 letech fajn praní...
A jelikož nemáme moc prostoru ani v bytě, ani v koupelně, přes zimu zakopáváme o sušáky, chtěli bychom koupit pračku se sušičkou 2v1... Do 15. tis...Vím z diskuzí, že to moc lidí nedoporučuje,
že je lepší každý spotřebič zvlášť, ale u nás to opravdu nejde...
A tak by mne zajímalo, jestli máte někdo pračku se sušičkou a jste spokojení...
Dáte tip? Děkuji předem za každou odpověď nebo radu.Eva
Kdysi jsem toužila po takovém stroji, ale bylo mi vysvětleno, že je to totální nesmysl, protože pračka uvnitř zůstává po praní mokrá. A to tak, že moc hodně. Je to pravda, kapky mnohdy stékají po vaně pračky. Buben se tváří, že je suchý, ale kdo viděl vanu, mohl nakouknout za buben, ví že je hodně mokrá. A tuhle vodu navíc musí sušička vysušit. Z vašeho dotazu vyplývá, že peněz nemáte nazbyt, ale když by se jednalo o prostor, pak se dá sušička postavit na pračku.
Ta vaše stará opravit nepůjde? Umřela natvrdo?
Jsem stejného názoru jak Babka. Sušička je výborná věc a je lepší koupit set. Tedy pračku a sušičku. Jsou uspůsobené k tomu, aby sušička mohla stát na té pračce. Mám kamarádku, která má opravdu malou koupelnu, panelákový prostor, má to takhle a nic ošklivého na tom není. Já jsem si sušičku také nedávno pořizovala, a i kdybych neměla místo na to, aby stály v koupelně oba přístroje vedle sebe, nikdy bych nevolila variantu 2v jednom. Když jsem hledala sušičku, prohledávala jsem dlouho všechny recenze. Nenašla jsem jediného spotřebitele, který by si liboval s touto variantou. Budete nespokojená a naštvaná. Budete si později vyčítat, že jste si měla raději něco přidat a koupit si pořádnou sušičku zvlášť. A do 15 cti tisíc neseženete nic kvalitního. Budete muset kupovat nějaký přístroj v B, nebo dokonce C, jejich pořizovací hodnota je sice levnější v řádu několika tisíc, ale koukněte se pořádně na spotřebu energie. Nakonec dopadnete tak, že budete mít doma sušičku, ale sušit budete zase po staru, protože to bude "žrát" elektriku jako blázen, a Vaše prádlo stejně nebude takové, jak si představujete. Normální cyklus z mokrého do suchého, trvá kolem tří hodin. A jestli perete často a pro větší rodinu, tak se nedoplatíte. A ve finále to, co ušetříte při nákupu spotřebiče, na konci roku zaplatíte dodavateli elektřiny a ještě víc a to každým rokem znova a znova. Rozmyslete si to.
Díky za radu.Nakonec jsem teda koupila jen pračku.Tuto : pracky.heureka.cz/...
tak snad bude ok... Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.