Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
momentálně kupuji byt v OV od svého otce. O bytu vím vše /sám v něm dlouhodobě bydlím/. Pro koupi bytu si vyřizuji hypotéku a na další stání do banky potřebuji donést podepsanou kupní smlouvu na byt. Otec, od kterého byt kupuji bydlí 200km daleko, zítra ráno k němu za tímto účelem jedu a potřebuji vytvořit návrh kupní smlouvy - pro banku.
My jsme již dohodnuti, o bytu vím vše, otci věřím, takže je to jen formalita - potřeboval bych opravdu nějaký jednoduchý vzor /na netu jsem nějaké našel, ale pro můj účel velmi složité a zdlouhavé - díky všem možným úskalým které můžou nastat - což ale v mém případě je naprosto vyloučeno.
Poradíte mi někdo prosím s návrhem kupní smlouvy, jak by to mělo vypadat?
Ještě doplňuji: penize.cz/...
www.zbynekmlcoch.cz zde návrhy smluv a spousta jiných potřebností, výborný web MUDr. Mlčocha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.