Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.V koupelně v dlažbě i v obkladech se mi "ztrácí" bílé spárování.Je nějaký prostředek v menším množství/ v tubě/kterým by se bílé spáry obnovily?Děkuji za rady.
Krom malé lahvičky existuje i "fix". Obojí najdete třeba zde. Já na to beru Cif, tedy konkrétně na spáry v dlažbě a drhnu a drhnu. Sice od abrazivních prostředků zrazují, kvůli možnému odření glazury, ale drhnete spáru a ne obkladačku (navíc spáru je stejně třeba před renovací přebrousit, tak co)
Zwiki, časem napište, co jste použil a jak se to chovalo. Mi v dlažbě v koupelně zaké spáry zašly, ale nemám odvaho s tím něco udělat. Druhý dědeček spáry v kuchyni vyspravil malým štětečkem a latexem. Ale byla to práce pro vraha. Za trest. Ale drží to. Kdybych já latex použila na dlažbu, zvolila bych jinou barvu než bílou. Klidně tmavě modrou.
Domestos do vody, kartáč, staré oblečení a zakleknout. Pravda nemám spáry bílé, ale i na jiné barvě je vidět špína, co ve spárách zůstane. Takže čas od času je takhle vyčistím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.