Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spáry v obkladě

Od: zwiki* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.V koupelně v dlažbě i v obkladech se mi "ztrácí" bílé spárování.Je nějaký prostředek v menším množství/ v tubě/kterým by se bílé spáry obnovily?Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná by stačil tento přípravek viz odkaz. Zdravím!

siko.cz/...

hodnocení

1x

Krom malé lahvičky existuje i "fix". Obojí najdete třeba zde. Já na to beru Cif, tedy konkrétně na spáry v dlažbě a drhnu a drhnu. Sice od abrazivních prostředků zrazují, kvůli možnému odření glazury, ale drhnete spáru a ne obkladačku (navíc spáru je stejně třeba před renovací přebrousit, tak co)

hodnocení

0x

Zwiki, časem napište, co jste použil a jak se to chovalo. Mi v dlažbě v koupelně zaké spáry zašly, ale nemám odvaho s tím něco udělat. *hej*Druhý dědeček spáry v kuchyni vyspravil malým štětečkem a latexem. Ale byla to práce pro vraha. Za trest. Ale drží to. Kdybych já latex použila na dlažbu, zvolila bych jinou barvu než bílou. Klidně tmavě modrou.

zwiki*
hodnocení

babzo-paní zas slyšela,že je dobré spáry čistit/a nejen spáry/ cocacolou.Tak uvidíme :) a na spáry volím barvu i podle dlažby...

pb®
hodnocení

0x

Domestos do vody, kartáč, staré oblečení a zakleknout. Pravda nemám spáry bílé, ale i na jiné barvě je vidět špína, co ve spárách zůstane. Takže čas od času je takhle vyčistím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]