Nejste přihlášen/a.
potřeboval bych poradit s výběrem plachty koupil jsem plachtu cca za 150kč a po jedné zimě ji můžu vyhodit jakou tedy která vydrží?
Tak to není ta co myslím.Na té co mám je ještě natavená taková umělohmotná vrstva a drží fest. Tu jsem myslel, ale ten název přesně opravdu nevím. Tím se omlouvám, nechtěl jsem mást.
To co máte vy je pravděpodobně ta autoplachta, počítám že je hodně těžká.
Plachty na fotkách jsem kupoval stím že stavbu nepřežijou, ale nenapadlo mě že vydrží jen měsíc
Asi máte pravdu. Je už dost stará, takže je trochu odlišná od těch dnešních nových, tak mě to ani nenapdlo. Dík.Koupil jsem ji od souseda a je stará asi 30 let a pořád drží.
Přesně tak, Requied. I já jsem takto dopadla a to jsem plachty kupovala na třech nezávislých místech a s různýma cenama. Úplně stejný šmejd. Před osmi lety jsem "stejnou" plachtu kupovala v Penny a držely na altánu pět let, nevyrvaly se očka, nebyly řídké jako papír. Já idiot je vyměnila jenom proto, že se mi zdály už zašlé. Dnes je také prodávají v Penny, ale už je to tohle svinstvo. Vlastně všude je to jedno a to samé. Objednala jsem i přes Internet a vybrala si ty dražší, neboť jsem doufala, že to bude jiná kvalita. NEBYLA ! A to furt otravují, že my zaneřáďujeme planetu plastama. A co teda máme dělat? Je to hnus, velebnosti. Já se ještě pokusím sehnat znova tu, co se dává na foliáky. Říká se tomu tkaná folie. Také jsem ji na jaře koupila, ale také dnes vidím, že to není ta kvalita, jako před pár lety. Objednala jsem si ji přes jeden obchod, už když to přišlo, tak se mi to nezdálo a vyjádřila jsem své pochyby prodavačce. Ta pravila, že se mi to jenom zdá, že oni s ní mají výborné zkušenosti. Lhala, a já po jedné letní sezoně vidím, že pravdu jsem měla já. Přitom jsem zaplatila dráž, ale ona objednala ten největší šunt, aby měla jak se říká větší zisk. Dneska se nedá věřit nikomu a ničemu. Také jsem děsně otrávená, protože plachtu na altán musím šít a je s tím pekelná práce.
nic proti, ale jentak by se nepotrhala a na slunci se nerozteka, zrejme vam do toho naprselo a tihou desitek kg vody se vam protrhla. Ja mam z teto plachty strechu 2,5x5 vybeh u slepic uz 3 roky napnute pouze na takoveto tramkove konstrukci pod mirnym uhlem aby voda stekala |_|_| a to tu mame vichrice, plachta nad uhlim po 2 letech nevydrzela az vichrici, protoze je to na navetrne strane. Aby vam to vydrzelo leta to musi byt sikmo aby mohla odtekat voda, a nebo musite koupit nejakou zbytecne drahou plachtu, ktera udrzi zatez.
Zadne takove...
Slunicko proste tu plachtu zcela rozlozilo, takze jakmile se ji clovek dotkne rozpada se. A je uplne jedno co sni je prikryte.
Schvalne dneska udelam lepsi fotku
Záleží na gramáži plachty pokud je vyšší jak 200g/m2 tak většinou drží hodně dobře léta používám plachtu s gramáží 220 a drží stále, je ovšešm dražžší, ale ne o tolik aby se nevyplatila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.