Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruční aku vysavač

Od: diesel® odpovědí: 3 změna:

Vážení rádcové,jakožto kutil,tak jsem dostal starý "nefunkční-funkční "aku vysavač ,aku je KO a marně jsem se snažil z čehokoliv vyčíst na kolik voltů pracuje.žádný štítek na něm,ani na aukupaku není.aku pak jsou 4 články cca2cm průměr a na výšku cca5cm,soudil bych kolem 4,5-5V ale to mi pořijde docela málo dnes jsem ho zkusil na AKB a plánuji pkd vydrží provoz na palubní sít auta,tj12V

žel foto sem dnes nevložím-nemám baterku ve foto a tento pc mi z MT nechce zatím spolupracovat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

počítám že originál nabíječku k němu nemáte, takže nelze odměřit kolik dává V.

článek 2x5cm celkem odpovídá akumulátoru Li ion 18650, takže 4x 3,7V = 12v by to mohlo zvládnout.

hodnocení

Jj diky za odhad.nabiječka opravdu není,na ní by pravděpodobně néco bylo z čeho by se dalo.vyčíst.
Navíc dnes mi odešel komp.tak.musím psát z mt.
hodnocení

Jj diky za odhad.nabiječka opravdu není,na ní by pravděpodobně néco bylo z čeho by se dalo vyčíst,spíše bych ale soudil.,ze to budou nimh nebo nicd,ale nevyznám se v tom.ani ve velikostech těchto zdrojů!
Navíc dnes mi odešel komp.tak.musím psát z mt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]