Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dekorativní folie - kde sehnat

Od: hanils* odpovědí: 5 změna:

Ahojky všichni! :)

Sháním takovou tu Marble foil (něco takového - amazon.com/... ), nevíte někdo, kde to sehnat u nás v Česku? Hledala jsem, ale vyjeli mi samé zahraniční eshopy, ale nejradši bych byla, kdyby to bylo k sehnání v kamenném obchodě. No, ale také nemohu mít modré z nebe, že :-D

Ale i tak vám předem děkuji za vaše odpovědi! :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Já si chodím pro tapety na Florenc - Metro Florenc v pochodu céčka. Je to velká prodejna a tuto tam určitě mají, ale možná pod jiným názvem. Kupovala jsem asi stejný vzor již před 30 lety, byla samolepící, ale dnes ji budou mít také i v normální tapetě na zeď. Ještě je nahoře na ulici jedna prodejna tapet, ale ta je menší. A potom jsem jednou byla také ve velké prodejně na Praze 5, směrem na Smíchovské nádraží, ale to si už nepamatuji, jak se jmenovala tato prodejna. Někde poblíž byl snad Second-hand. Hořejší náměstí - Království tapet - Vavex? nevím, jestli to je ono, ale byla tam opravdu také velká nabídka.

doplněno 21.09.15 18:57:

V tom Vavexu možná podobné pod názvem Carrara, ale budou i jiné odstíny a podobné vzorky, hledala bych mramor, i Florenc je má v eshopu pod názvem Carrara.

Vím, že v kamenné prodejně je tolik tapet, až oči přecházejí.

hanils*
hodnocení

Bohužel nejsem z Prahy, ale i tak moc děkuji za odpověď! :)

pohanka*

Tak shánějte tento název v prodejně tapet tam u Vás.*uspech*

hodnocení

0x

Zadala jsem do seznam.cz -samolepící omyvatelné tapety. a našeptávač mi nabídnul - do kuchyně, do kuchyně na zeď, pětké na zeď, na zeď samolepící omyvatelné. Takže stačí si jen vybrat. Některé e obchody mají i kontaktní místa, kde zboží vyzvednete a nemusíte platit poštovné.

jabraka*
hodnocení

0x

Úplně běžná DC-FIX tapeta,každá speciální prodejna tapet ji má,pokud ne,tak ji do týdne objedná a dodá.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]