Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okruzni pila

Od: zbynek* odpovědí: 7 změna:

dobry vecer prosim jakou by jste vybrali okruzni pilu naradiprovas.cz/... nebo naradiprovas.cz/... diky za rady zbynek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám tú Makitu 5604R už 2 roky a výkonu je tam dosť.Vodiaca lišta je súčasťou balenia,ale lepšie je v prípade presného rezu použiť stolárske svierky s inou vodiacou lištou.Štandardne je dodávaná s diamantovým kotúčom.Rezal som s ňou aj hranoly na regál.Po dĺžke som rezal 6 metrové kusy 60x60mm na 30x60 dva kusy a výkonu nechýbalo,akurát sa to možno nepáčilo uhlíkom.Chystám sa ju dať stolárovi aby mi spravil na ňu odnímateľné drevenné šasi s pracovným stolíkom odspodu a budem mať maličký cirkulár.Hĺbka rezu bude cca 5cm."Na takové to domácí žvejkání"*smich*.

zbynek*
hodnocení

u te prvni 5603 se me libi ze neni velkej akorat a hlavne vaha preci jen kilo je znat diky za reakci

hodnocení

0x

Záleží co plánuješ hlavně řezat. Ono, kromě velikosti mezi nimi není rozdíl.

Někdo uživí spíš nějakýho menšího čičika, další potřebuje pořádnýho blafáka.

datlik3
hodnocení

0x

Zdravim, pokud bych vybiral ja, tak bych sel do kocoura uz s listou,, jinak bych vam poradil urcite tu silnejsi( tim se nic nezkazi)

Jinak v praci pouzivame toto festool.cz/...

Az ted jsem uvidel tu cenu :) tak to je spis jen pro inspiraci. ale kdo ji vyuzije, tak ji oceni..

hubas*

Koupil jsem HITACHI C6SS v akci za 2000,- ( na netu běžně od 2400,-) A absolutní spokojenost. Velmi pohodlně se drží díky dlouhému držadlu, základnu má stabilní z hliníkového odlitku, výkon dobrý (rozmítání 50tek fošen a vše ok), vůle hřídele menší. Pochybuju, že se dá za uvedené peníze pořídit něco lepšího. Dříve jsem kupoval vše od Makity, postupně nahrazuji právě Hitachi. Porovnám li základní modely Makita X Hitachi, tak Hitachi je robustnější a má téměř vždy něco navíc.

doplněno 21.09.15 21:27:

S těmi servisními místy máte pravdu. Není to u nás moc rozšířená značka, což je škoda. Na druhou stranu je to částečně kompenzováno příznivou cenou. Mrkněte do nějakého marketu s nářadím a porovnejte s Makitou, to Vám řekne víc...

zbynek*
hodnocení

dekuji za inspiraci bratr mel vrtaci kladivo od hitachi ale mel problem se servisem pac by to musel poslat do brna moc servisu na znacky hitachi nevidim

joudic*
hodnocení

0x

mam Hitachi a jsem spokojen, rezal jsem i nekolik kubiku 15cm kulaku, nez jsem koupil retezovku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]