Nejste přihlášen/a.
dobry vecer prosim jakou by jste vybrali okruzni pilu naradiprovas.cz/... nebo naradiprovas.cz/... diky za rady zbynek
Mám tú Makitu 5604R už 2 roky a výkonu je tam dosť.Vodiaca lišta je súčasťou balenia,ale lepšie je v prípade presného rezu použiť stolárske svierky s inou vodiacou lištou.Štandardne je dodávaná s diamantovým kotúčom.Rezal som s ňou aj hranoly na regál.Po dĺžke som rezal 6 metrové kusy 60x60mm na 30x60 dva kusy a výkonu nechýbalo,akurát sa to možno nepáčilo uhlíkom.Chystám sa ju dať stolárovi aby mi spravil na ňu odnímateľné drevenné šasi s pracovným stolíkom odspodu a budem mať maličký cirkulár.Hĺbka rezu bude cca 5cm."Na takové to domácí žvejkání".
Zdravim, pokud bych vybiral ja, tak bych sel do kocoura uz s listou,, jinak bych vam poradil urcite tu silnejsi( tim se nic nezkazi)
Jinak v praci pouzivame toto festool.cz/...
Az ted jsem uvidel tu cenu tak to je spis jen pro inspiraci. ale kdo ji vyuzije, tak ji oceni..
Koupil jsem HITACHI C6SS v akci za 2000,- ( na netu běžně od 2400,-) A absolutní spokojenost. Velmi pohodlně se drží díky dlouhému držadlu, základnu má stabilní z hliníkového odlitku, výkon dobrý (rozmítání 50tek fošen a vše ok), vůle hřídele menší. Pochybuju, že se dá za uvedené peníze pořídit něco lepšího. Dříve jsem kupoval vše od Makity, postupně nahrazuji právě Hitachi. Porovnám li základní modely Makita X Hitachi, tak Hitachi je robustnější a má téměř vždy něco navíc.
doplněno 21.09.15 21:27:S těmi servisními místy máte pravdu. Není to u nás moc rozšířená značka, což je škoda. Na druhou stranu je to částečně kompenzováno příznivou cenou. Mrkněte do nějakého marketu s nářadím a porovnejte s Makitou, to Vám řekne víc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.