Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat s jakou chemií máte dobré zkušenosti do chemických wc.Koukala jsem , že je dost druhů , tak co byste mi doporučili.Děkuji za odpovědi.
Doma vystačíme s Domestosem.A snažíme se s ním šetřit,protože nehubí jen bakterie ve WC,ale i v čističce,pokud je čistička jen pro rodinný domek,doporučuji i domestos ředit.Většinou ho naleju do stříkací lahvičky a ředím 1:10 vodou.Pak po každém použití postříknu mísu odshora dolů.Pak jednou týdně použijeme koncentrovaný,aby se rozpustily případné usazeniny.
Ostatní přípravky na WC mají podobný účinek i složení,mají přídavek vůní nebo jinou vymoženost,kterou je nutno zaplatit.
JABRAKA
doplněno 09.07.09 11:03:Pardon,zjistil jsem pozdě,že se dotaz týká chemického WC.
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.