Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba pergoly

Od: eribaj odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, poraďte :)

Vykopali jsme díru na základ na patku a jsme na krycí folii nad drátem elektřiny. V případě, že zabetonujem a zatížíme prostor nad kabelem, hrozí nebezpečí poškození kabelu? Nebo raději základ posunout, nebo to nejak vysypat kamením a zmenšit hloubku? díky za názory

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych raději přehodnotil rozměr pergoly a základ pro patku posunul.

Zdravím!

doplněno 17.09.15 18:39:

Já jsem myslel právě možný problém při nutném výkopu (výměně) toho kabelu.

hodnocení

0x

No já bych se toho nebál pod chráničkou by mělo být cca 20cm písku a ten neuhne(nemá kam).Ale čí je to kabel?Jestli distrubutora tak je tam nějaké ochrané pásmo(asi 1metr)kde se nesmí bez jejich povolení nic stavět,ale oni na to pokud vás nebonzne soused nepříjdou:) tak směle do toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]