Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upravit plastovou část mixéru?

Od: hossan odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem nový bílý plastový díl k mixéru ETA 0010.

Vyměnil jsem díl, však stalo se mi, že to zašalo dřít až se z mixéru kouří, jelikož se pálí plast.

Neporadil by mi někdo jak tento problém vyřešit?

Přikládám fotografie.

Jak upravit plastovou část mixéru?
Jak upravit plastovou část mixéru? #2
Jak upravit plastovou část mixéru? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

brunkis
hodnocení

1x

mám tiež etu 0010 a aj novú spojku ale vôbec mi to nedre vi steho pustil bez nádstavca

hodnocení

0x

Nepustili ste ho náhodou naprázdno bez nadstavca? ono ma tam ten klb a pri otáčkach dochádza ku odstreďovaniu spojky a tým k dreniu,poprípadne treba vypodložiť alebo pilníkom upraviť dieru.

hodnocení

0x

A nechybí Vám ta převodovka? Já ho mám totiž také a je na něm taková bílá převodovka, kterou nevytahuji a do té pak teprve dávám mísu. Používám ho jenom když odšťavňuji rybíz, protože na to je ideální a proto si ho chráním jako oko v hlavě. Až se rozbije, tak už takový neseženu.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
pokud to se starým mezičlenem nedělalo a s novým to dělá, je chyba v novém členu - nejspíš bude mít jiné rozměry - je nepřesný, případně je to výrobní zmetek.
Takže doporučuji - vzít posuvné měřítko (šupleru) a přeměřit rozměry nového a starého mezičlenu, abyste zjistil, kde je chyba a pak daný rozměr upravit (obrousit). Ale ještě než začnete brousit či ořezávat, vyzkoušejte si, jesti se tento problém nevyskytuje jen u některého z nástavců - prostě 2x měř a jednou řež.

hossan
hodnocení

Dobrý den,

ono to právě udělalo to samé, že se začal pálit ten plast,u toho starého dílu, proto jsem ho musel koupit.

Když nasadím nový plast. díl a rozjedu mixér, tak mi to chce také ten plast odřít, jelikož mi připadá, že se rozvibruje.

Plast je zcela stejný svými rozměry.

Myslíte, že když nasadím i ten nůž, bude to vpořáku? Že to dělá paseku jen naprázdno?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]