Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zakoupil jsem nový bílý plastový díl k mixéru ETA 0010.
Vyměnil jsem díl, však stalo se mi, že to zašalo dřít až se z mixéru kouří, jelikož se pálí plast.
Neporadil by mi někdo jak tento problém vyřešit?
Přikládám fotografie.
Zdravím,
pokud to se starým mezičlenem nedělalo a s novým to dělá, je chyba v novém členu - nejspíš bude mít jiné rozměry - je nepřesný, případně je to výrobní zmetek.
Takže doporučuji - vzít posuvné měřítko (šupleru) a přeměřit rozměry nového a starého mezičlenu, abyste zjistil, kde je chyba a pak daný rozměr upravit (obrousit). Ale ještě než začnete brousit či ořezávat, vyzkoušejte si, jesti se tento problém nevyskytuje jen u některého z nástavců - prostě 2x měř a jednou řež.
Dobrý den,
ono to právě udělalo to samé, že se začal pálit ten plast,u toho starého dílu, proto jsem ho musel koupit.
Když nasadím nový plast. díl a rozjedu mixér, tak mi to chce také ten plast odřít, jelikož mi připadá, že se rozvibruje.
Plast je zcela stejný svými rozměry.
Myslíte, že když nasadím i ten nůž, bude to vpořáku? Že to dělá paseku jen naprázdno?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.