Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena dveri

Od: imothep® odpovědí: 2 změna:

Zdravim,potreboval bych poradit.

Chystam se vymenit tyto super vchodove dvere do baraku za jine 90cm,ale narazil jsem na problem je mi jasne ze budu muset dozdit boky na pozadovany rozmer zarubni jenze taky bud muset usekat tak 1,5 te kachlicky zhora a stoho mam obavy.Podle meho selskeho rozumu tam by mel byt preklad tak nevim co stim.Prilozil jsem foto ale je to foceno telefonem ted v noci takze zadna slava.Diky za rady a napady

Vymena dveri

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

Jaké chcete dveře? Dají se třeba nahoře nebo dole víc azapustit, udělat na míru, případně zkrátit. Tu řadu dlaždiček bych nechal tak. Překlad tam asi bude. I kdyby se uřezal ten centimetr, dva na čistý překlad, nepovede se vát je odřezat rovně a bude to hnusný. Jak máte řešené zdi z druhé strany? Jestli štuk, tak bych je dal zevnitř, hlubší rýhu dole a zastrčit, nahoře dorazit do roviny a vyrovnat. Máte výhodu, že řešíte jen výšku.

hodnocení

Nove dvere maji rozmer 970x2050mm mereno z ramu dveri,jenomze stavajici otvor ma na vysku 1970mm.Zed z druhe strany je stejna jen tam je dreveny obklad.Mozna by tam chtelo vyvrtat dirku a zjistit jaka je vyska otvozu zevnitr,ale mylim ze to bude stejne. Ono ty dlazdicky stejne jedno pujdou pryc a nebo se pretahnou lepidlem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]