Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plotové tvarovky místo ztraceného bednění

Od: baz odpovědí: 3 změna:

Zbyly mi štípané plotové tvarovky. Chystám se dělat základ zahradní domek. Lze štípané tvarovky použít místo ztraceného bednění? Nejsou nějak "konstrukčně" odlišné? Jde mi o to, jestli tvarovkám třeba nevadí když budou zčásti v zemi ve vlhku ...

Plotové tvarovky místo ztraceného bednění

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste to vyměnit ve stavebninách - za jednu takovou můžete mít 2-3 klasické. Pokud však neřešíte každou korunu, klidně to tam dejte.. jen budete mít problém s jinými rozměry.

trtr
hodnocení

2x

Zdravím, jé to bych ihned zkusil vyměnit, ve stavebninách se dá domluvit, když ihned berete něco jiného. Tohoto je podzem škoda. Můžete z toho udělat třeba malé pilíře (základ pro dřevěné stojky) na verandu domečku.

baz
hodnocení

Plotovky mám již dva roky, tedy ty mi stavebniyn asi již nevezmou :) V tuto chvíli řeším tedy spíš pouze to, jestli můžou přijít pod zem. Jiné využití pro ně asi mít už nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]