Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krycí pásky na nových oknech

Od: akrass® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, prosím poraďte. Mám stahovat krycí pásky z nových oken, ale jde to těžko, sluníčko tomu hodně pomohlo. Poraďte nějakou vychytávku, ať se tolik netrápím...díky moc předem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Páska by se měly stahovat co nejdříve po montáži, pozdější stahování začíná být problematické; je to plastová folie, nevím o žádném prostředku (sprej na samolepky nefunguje), který by pomohl se stažením; používal jsem horkovzdušnou pistoli, ale nesmí to být vysoká teplota, musíte odzkoušet...nastavená teplota, vzdálenost...

V tom případě snad radějí fén na vlasy ...

hodnocení

0x

Vyzkoušel jste, když jsou pásky po noci studené. Mám pocit, že jdou snadněji dolů a lepidlo zůstává na nich a ne na rámu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]