Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unik vody z bazénu

Od: krulis* odpovědí: 4 změna:

Ahoj jsem tady s dalším problélem.dneska jsme začali napouštět bazén,ale před chvílí jsem zjistil že někde je díra.Z venkovní strany bazénu je v trávě úplná louže.Chci díru zalepit,ale pořád nevím kde je.Jak se to dá nejlépe zjistit?Máte někdo s tímto zkušenosti?Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

toni*
hodnocení

0x

Děláš si legraci? Před chvíli jsi radil jak zjistit díru v jezírku. Supertah s moukou. Tak si nedělej "kozy" a začni moučnit bazén.

krulis*
hodnocení

Nazdar nedělám si kozy,ale nechce se mi svinit bazém moukou.V jezírku to nevadí,ale bazén je něco jiného.

jabraka*

To Krulis:

Stejně jako u toho ježírka.Hledej poškození u hladiny vody.Díra bude tam.

JABRAKA

krulis*
hodnocení

No jo,ale může být í nějaká malá někde u dna a než ta voda klesne tam kde je ta dírá ta to může trvat věčnost.Ale našel jsem ještě jenden tip hledat ji podle bublin.Jinak díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]