Nejste přihlášen/a.
mam jiz delsi dobu dobu problem z mestskym bytem, je opravdu v ubohem stavu, byl postaven v roce 1966 a hlavnim problem je elektrina, zasuvky vyhorene, porad vyhazuje pojistky, pri stiznostech a snaze o napravu mi bylo zdeleno, ze mikrovnlnka pracka a jine spotrebice jsou nadstandart a tak dale, nakonec se mi po 2letech podarilo je doslova prinutit k vymene hlinikovych dratu za medene, jenze v celem panelaku jsem sam komu se to podarilo a nedavno jeden byt temer vyhorel, dalsi probem jsou okna v jednom pokoji je nemozne okno otevrit, znovu problem po celem panelaku a nakonec ze strechy zateka pri destich do pokoju opet snaha se neceho dovolat marna!jsem ochoten z vlastnich nakladu si rekonstruovat koupelnove jadro - dosud umakart, nove plastove okna, dlazbu, kuchyn, vse si budu muset hradit sam, proto davam otazku, mam zacit s vlastni rekonstrukci - s povolenim mesta, nebo bude lepsi nic neprovadet a pouzit nasetrene penize k hypotece na novy byt do osobniho vlastnictvi?predem dekuji za odpovedi
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Jestli si schopnej si něco pořídit,vem v potaz to,že veškerý další investice dou z tvý kapsy do tvýho majetku.Jinak to co popisuješ,to se ani nedivim,že to nikdo nechce koupit,navíc je to asi v nějaký lokalitě bez prspektivy.Ikdyž to neni žádná sranda,di do svýho!Tohle torzo si nech jako alternativu,kdyby to nevyšlo.
pavel2*
0x
Rekonstruovat v městském bytě jádro, dávat nová okna, dlažbu atd. je nesmysl! To by byly vyhozené peníze. Okna přejeď hoblíkem kde drhnou a půjdou otevřít. Co se týče těch pojistek zásuvky mají obvykle jistič 10 A, což znamená příkon 2200 W, takže samozřejmě nemůžeš zapnout třeba automatickou pračku s ohřevem vody a ještě varnou konvici nebo mikrovlnku. To vyhodí jistič vždycky! Na tvém místě bych prvně zkusil přimět město k tomu, aby ti byt prodalo, pokud se to podaří tak to nejspíš bude za zlomek jeho skutečné ceny. A když se to nepodaří tak jedině koupit vlastní.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma příkon pračky
- Spotřeba energie vs příkon - nechápu to
- Prodlužovačka u Pračky
- Zapojení jističů
- Jak vypočítat tento příkon?
- Příkon kombinovaného sporáku
- Příkon pračky?
- Roční spotřeba nabíječky, pračky a ledničky
- Připojení sporáku
- Fyzika - příklad
- Elektromeric jak spocitat
- Pračka se pokazila?
- Připojení kombinovaného sporáku do sítě
- Myčka na teplou vodu
- Jak spočítat energ. třídu u pračky
- Schéma zapojení Elmeru na noční proud
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]