Nejste přihlášen/a.
Kupuji byt v insolvenci, mám před podpisem budoucí KS a poté tedy KS. V bance také vše vyřízeno, zašle peníze ihned po podepsání KS. Mám ale nyní dotaz, kdy dojde k předání klíčů od nemovitosti? V bytě již nikdo nebydlí. Potřebuji přístup k bytu z důvodu vyklízení zbylého harampádí a také přeměření řemeslníky k přípravě rekonstrukce, takže docela spěchám. Děkuji.
Dobrý den, na dotaz Vám nejlépe odpoví prodejce bytu. Kdo prodává, tak by měl mít i klíče.
Nemějte obavu zeptat se ho (před podpisem KS). Zdravím!
doplněno 09.09.15 19:19:Zřejmě dostanete klíče, až po zaplacení bytu (převodu peněz na účet prodávajícího). Ovšem, to Vám právě potvrdí pouze on.
doplněno 09.09.15 19:32:Ale, proč se na to nezeptáte toho insolvenčního správce, který má klíče? On Vám to přeci řekne.
Nečekejte, že budou nejdříve klíče a až potom (snad) zaplaceno.
Je to byt v INSOLVENCI, podepisuji KS s Insolvenčním správcem! Takže prodávající v tomto případě vlastně není... Peníze putují na účet IS. Původní majitel tam již nebydlí, v bytě jsou zbytky jejich věcí. Jedny z klíčů má IS.
Někdo říká, že stačí převod peněz na účet IS, někdo, že až zápis v KN /což je již pro mne pozdě. Proto sháním informace, zda někdo byl ve stejné situaci a kdy dostal přístup do bytu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.