Nejste přihlášen/a.
Sháním úhlovou brusku pro občasné použití u auta a na domě. Kotouč 115mm víc ne a příkon do 700W, cena max. 1000kč.
Mám vyhlídnutou Extool, Skill, nebo dražší Makitu (1200kč).
Zajímají mě Vaše zkušenosti s konkrétní značkou ve výše uvedených požadavcích.
Z výběru jednoznačně Makitu. Mám 125 a je super, malá lehká nesype se. 115 kotouč umí taky, 125 vydrží výrazně víc = kupovat 115 je nesmysl.
Dobrá je z Aldi s regulací otáček, podobná je i v Lidlu. Regulace otáček je výhoda u broušení, nevýhoda je větší motor = na práci kde je málo místa se moc nehodí.
Rozhodně bych doporučil 125tku - pokud máte možnost od někoho získat zbylé kotouče z 230tky, budou tam pasovat. Tatík řeže velkou flexou, a pak mi zbytek kotoučů dá - já to mám v podstatě jako nový kotouč...
Co se týče značky, makity, metabo atd. jsou super, ale pro vaše účely stačí i "madeinlidl"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.