Nejste přihlášen/a.
Potřebuji občas vysát něco na malé ploše a mám obří vysavač. Než ho vytáhnu a nachystám, měla bych to vysáté něčím malým, co ale dobře saje, je spolehlivé, skladné a hned se to nevybije. Máte někdo tip, kterou značku? Stačí takový příruční.
mall.cz/... Já se zálibně dívám na tenhle. Dá se rozložit na ruční i na tyči. Bez sáčků, s kontejnerkem, který se dá vysypat a vypláchnout. Čištění filtru je kapku pracnější, ale žádná dřina. Šiknul by se mi, ale musím nejprve našetřit. Ale já bych nikdy nešla do nabíjecího. Volila bych se šňůrou do elektřiny. Pověsit na hřebík místo smetáku a mít ho kdykoliv po ruce na drobky a smítka. Už jsem kdysi podobný měla, k běžnému, rychlému úklidu. Na pořádný úklid byl velký vysavač, který se musí odněkud vytáhnout a poskládat.
Koukám, dobrý nápad. Tak zjišťuji víc: Samotný zametač příjde na 799,-, ale dokoupit baterii za 699,- , to je moc. Nabízí se otázka, jak dlouho ta původní baterie vydrží?
Jabrako: a tohle je na takové ty rozsypané věci po podlaze, drobky apod? nebo s tím normálně vysavate? ja mam všude lino. Ale když přejedu klasickým vysavačem tak i pak když projedu rukou po zemi, cítím furt nějaké malé drobky a smetí na ruce. Tento zametač to zvládne? a co malý kobereček?
ano video je jedná věc, tam to musí vychválit, ale praxe je druhá. protože na těch videích a fotkach se zameta jen nějaké častice co se vysype. Ale zvladne nahradit i celkové povysavani po RD? Jak dlouho vydrží baterie na jedno dobití?
díky za info
Sice nejsem Jabraka, ale právě jsem si četla recenze uživatelů k tomuto produktu, neboť mne také zaujal. Je jich tam hodně a jsou dost rozdílné. Někdo tam říká, že to pouze zametá, ale nevysává. Že nabití baterie dlouho nevydrží, a že nabíjení baterie trvá 8 hodin a jiný zase píše, že mu to vydrží nabité až několik dní. Navíc jsem si všimla, že tam někteří píší a vychvalují jiný přístroj a ani o tom nevědí. Jedna paní tam říkala, že ho má asi 8 let a že se jí ta baterie rozbila a zástupce firmy jí odpověděl, že je tento výrobek na trhu pouze několik měsíců, takže to bude těžko ten samý. Já nevím, ale pokud by to pouze zametalo, tak nic moc. Ale nějaké sání tam být musí, protože jak jinak by se nečistoty dostaly do nádoby.
Suzy, za komančů byla taková věc, mechanický smeták. Doma jsme mu říkali kombajn nebo hrkač. Kolečka po stranách poháněla kartáče, které smetí odhazovaly dopředu nebo dozadu, do zásobníků. U tohohle přístroje pohání kartáče baterie. Ale nevysává. Je to smeták. Kombajn jsem měla, před maličkým vysavačem na tyči. Visel na hřebíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.