Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o nějakém bazaru, či vetešnictví v Praze a okolí, kde by se dal sehnat jeden samostatný gumový váleček na malování? Na Internetu jsem sice pár nabídek našel, ale vždy pouze v sadě. Potřebuju jen jeden, použiju ho asi jen jednou a nechce se mi kvůli tomu kupovat celá sada. Půjčovat si ho nechci, protože ho pravděpodobně zničím.
Kdysi jsem je zahlídl na Kolbence. Ale dneska jsou a zítra... Tak snad jen kdyby jste měl cestu kolem.
Ahoj, Magdone. Mrkni na FB je skupina - Našlo se na půdě. Tak tři dny zpět tam někdo válečky nabízel.
Jinak já se na ty stránky chodím kochat... Tam se objeví takových "starožitností" () z mého dětství, až žasnu...
Dík, to mě nenapadlo (a mám to skoro za rohem), tam by se to možná najít dalo. Zitra se tam juknu.
Sebod - Bohužel, FB nemám a zakládat si ho kvůli tomu nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.