Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat gumový váleček?

Od: magdon® odpovědí: 9 změna:

Nevíte někdo o nějakém bazaru, či vetešnictví v Praze a okolí, kde by se dal sehnat jeden samostatný gumový váleček na malování? Na Internetu jsem sice pár nabídek našel, ale vždy pouze v sadě. Potřebuju jen jeden, použiju ho asi jen jednou a nechce se mi kvůli tomu kupovat celá sada. Půjčovat si ho nechci, protože ho pravděpodobně zničím.

Kde sehnat gumový váleček?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když neseženete, pak něco pro inspiraci. To se špagátem je bezva. stream.cz/...

;)

sanyo*

něco takového, ty první dva válečky? aukro.cz/...

hodnocení

0x

Kdysi jsem je zahlídl na Kolbence. Ale dneska jsou a zítra... Tak snad jen kdyby jste měl cestu kolem.

hanher*
hodnocení

0x

Jestli chcete, tak Vám je daruju, mám jich ve sklepě asi deset (pokud tam nedělala manželka čistku). :-D

remisak*
hodnocení

0x

Na burze v Kolbence by mohla být naděje.

sanyo*

magdon - to jste spadl do vápna, či co?*ee*

sebod*

Ahoj, Magdone. Mrkni na FB je skupina - Našlo se na půdě. Tak tři dny zpět tam někdo válečky nabízel.

Jinak já se na ty stránky chodím kochat... Tam se objeví takových "starožitností" (;)) z mého dětství, až žasnu...

hodnocení

Dík, to mě nenapadlo (a mám to skoro za rohem), tam by se to možná najít dalo. Zitra se tam juknu.

Sebod - Bohužel, FB nemám a zakládat si ho kvůli tomu nebudu.

sebod*

Magdon, když se tam budeš chtír mrknout, tak písni do pošty. "Půjčím" Ti můj profil. A ne že mi tam dáš nějaké sprosťačinky *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]