Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mycka

Od: ilonkaa* odpovědí: 4 změna:

dobry den mam problem s myckou electrolux esf65030 nez zavolam opravare treba to opravim vcera mrcha nenapustila vodu a na vsech programech mycich mam 45 min.odecitato minuty ale nic se nedeje jeste mam na ni problem ze kdyz ji

zavru tak ji rukou otevru treba z boku ale to doposud nevadilo dekuji moc prosim kutily o nejaky napad co s ni hezky den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kutil1*
hodnocení

0x

Zájdi do samoobsluhy naproti, kúp si nejakú myciu hubku z molitanu, vráť sa domov, umy ručne. A máš to hotové.

hodnocení

0x
To je panečku rada, to by jeden nevěřil.
Ilonko, zkusil bych se podívat na sítko v přívodu vody. To je asi tak vše, co můžeš doma sama udělat.

jam*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Máme taky elektrolux ale jiny typ, nedávno se vyskytla podobná závada – myčka se po zapnutí snažila odčerpat vodu, ale už si nenapustila čistou přitom program běžel dál. Závadu jsem odstranil tak že jsem vypnul myčku z el. doplnil jsem cca 3l vody do myčky a následně udělal restart nastavení myčky podle návodu k obsluze. Myčka odčerpala vodu a dále už funguje bez problému. Přeju hodně štěstí s opravou snad Vám to pomůže.

hodnocení

0x

Přesně to se mi stalo asi před 14 dny. Bylo to skutečně tím zaneseným sítkem u přívodu vody do myčky. Odtáhla jsem myčku, zavřela přívod vody, odšroubovala hadici a na chvíli ji namočila do specálního octového přípravku k rozpouštění vodního kamene a jiných nečistot. Pak promáchla v čisté vodě a ústy profoukala. Zapojila zpět a myčka se rozjela. Byla jsem moc šťastná. Já to za celé dva roky ani jednou neudělala, nenapadlo mne to. Nyní to budu dělat průběžně.

doplněno 07.09.15 13:42:

Namočila jsem ten konec hadice, kterým je to připojeno ke trubce, nejde to rozmontovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]