Nejste přihlášen/a.
ahoj,prosim o radu.pracka nam zacala vyluzovat zvlastni zvuky,po case sem zjistil ze je to vypousteci cerpadlo,ale pracka valila porad v poho dal.az prestala vypoustet.celou sem ji kuchl,vycistil a ...jak jinak nenasel zadnou zavadu.slozil sem ji dohromady,a ted ludra pro jistotu tu vodu ani nenapusti a blika porucha.je to whirlpool awe 6315,3 roky stara.dik za radu, dave
2x
Někde jste pích špatnej kabel na špatný místo.Možná ste drbnul do nějakýho čidla do kterýho se fakt drbat nemělo..
zeby to cerpadlo vyplo nebo blokovalo privod vody do pracky?a co za cidla sem mohl pochroumat a kde je najdu? dik
1x
Tohle jsem našel na jiném fóru, kde jsem řešil před rokem porouchanou pračku. Cituji:
Zdravím vlastníky AWG 879. Náhodou jsem narazil na toto vlákno a doufám, že to aspoň někomu pomůže od zbytečného výdaje. Při praní přestala napouštět vodu. Opravář chtěl> 3000,- Kč. Po odkrytování jsem nenašel nic spáleného. Jelikož jsem spíše přes elektroniku a PC, nevím o domácí technice všechno. Vzadu na bubnu nebylo nic, co bych mohl brát za spínač hladiny vody. Zajímalo mě, co je to nahoře vpravo. S pomocí netu jsem zjistil, že je to tlakový spínač (asi diferenciální; vede k němu zespodu hadička). Fouknutím jsem zjistil ucpání směrem k bubnu ( asi pracím práškem) a bylo vymalováno! Po pročištění ( strunou do sekačky ) dodnes - tj 1 rok - OK! A zdarma. H.
0x
Když něco rozebíráš, je dobré nakreslit si, co kam patří. Zde si můžeš za 10 dolarů stáhnout servisní manuál s elektrickým schematem.:
Nebo popros hangara, ať Ti ho sežene a přepoj to znovu. ![]()
Není náhodou za těch deset doláčů jak prát, pochybuju že tam bude psáno jak ji správně složit
ftipky jo?ale ja mam spinavy hadry!do ele.sem nijak nehrabal,akorat sem vypojil topeni a to se ani jinak zapojit neda,moja rikala ze to hlasilo chybu uz aj pred tim mym pokusem ji ozivit.ze nespravujes moc whirlpoolky znamena ze sou dobry? ![]()
A pokud se to náhodou všechno povede a nic není rozbité a vše funguje tak ja má, tak jsem složil pračku jiné značky na kterou stačilo šáhnout až za 14 dní...chjo..
To hangar: Píšou tam něco jako with circuit, tak předpokládám, že je tak zapojení elektriky. Obyčejné manuály jsou na netu většinou zdarma.
Většinou první co člověk najde a zaplatí je na nic, u toho druhého je už možná větší štěstí...
Nakonec šikovný člověk si je díky internetu schopný vybavit softem celou firmu zadarmo, takže...jde o to jen hledat a vědět kde hledat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.