Nejste přihlášen/a.
ahoj,prosim o radu.pracka nam zacala vyluzovat zvlastni zvuky,po case sem zjistil ze je to vypousteci cerpadlo,ale pracka valila porad v poho dal.az prestala vypoustet.celou sem ji kuchl,vycistil a ...jak jinak nenasel zadnou zavadu.slozil sem ji dohromady,a ted ludra pro jistotu tu vodu ani nenapusti a blika porucha.je to whirlpool awe 6315,3 roky stara.dik za radu, dave
zeby to cerpadlo vyplo nebo blokovalo privod vody do pracky?a co za cidla sem mohl pochroumat a kde je najdu? dik
Tohle jsem našel na jiném fóru, kde jsem řešil před rokem porouchanou pračku. Cituji:
Zdravím vlastníky AWG 879. Náhodou jsem narazil na toto vlákno a doufám, že to aspoň někomu pomůže od zbytečného výdaje. Při praní přestala napouštět vodu. Opravář chtěl> 3000,- Kč. Po odkrytování jsem nenašel nic spáleného. Jelikož jsem spíše přes elektroniku a PC, nevím o domácí technice všechno. Vzadu na bubnu nebylo nic, co bych mohl brát za spínač hladiny vody. Zajímalo mě, co je to nahoře vpravo. S pomocí netu jsem zjistil, že je to tlakový spínač (asi diferenciální; vede k němu zespodu hadička). Fouknutím jsem zjistil ucpání směrem k bubnu ( asi pracím práškem) a bylo vymalováno! Po pročištění ( strunou do sekačky ) dodnes - tj 1 rok - OK! A zdarma. H.
Když něco rozebíráš, je dobré nakreslit si, co kam patří. Zde si můžeš za 10 dolarů stáhnout servisní manuál s elektrickým schematem.:
Nebo popros hangara, ať Ti ho sežene a přepoj to znovu.
ftipky jo?ale ja mam spinavy hadry!do ele.sem nijak nehrabal,akorat sem vypojil topeni a to se ani jinak zapojit neda,moja rikala ze to hlasilo chybu uz aj pred tim mym pokusem ji ozivit.ze nespravujes moc whirlpoolky znamena ze sou dobry?
To hangar: Píšou tam něco jako with circuit, tak předpokládám, že je tak zapojení elektriky. Obyčejné manuály jsou na netu většinou zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.