Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návlek na kovový práh byt. jádra

Od: prah odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

při pokládání nové podlahoviny v kuchyni řeším problém, jak vylepšit zkorodovaný práh u bytového jádra. Někde jsem četla, že se dá natáhnout na práh gumový - plastový návlek. Podlahář neporadil. Ví, že existuje, ale jeho velkoobchod ho v nabídce nemá. Mám obavy, kdyby se vyřízl a nahradil něčím jiným, aby se nepohnul rám pro dveře. Poradte, kde mám hledat. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V OBI jsem kupovala dřevěný práh a mám pocit, že prahy z gumy, které se dávají na kovovou část na zemi, jsem tam viděla.

lidus*
hodnocení

0x

Nechala jsem si udělat prahy dřevěné, každý byl originál, nešlo udělat stejné. Ty gumové prahy prodává Hobymarket (u nás je to bývalé OBI) měl to balené po 2 a pouze šedá barva, také se dalo koupit přesná míra co odřezali z gumového hada ale také pouze šedá. U dvojích dveří mám ten kovový práh odřezaný a za 10 let futra stojí.

kono
hodnocení

0x

co tady?

Práh plastový
interlignum.cz/...
sitechnology.cz/...
sitechnology.cz/...

80mm /600 - 1000mm /20mm

petrneuwirt
hodnocení

0x

Dobrý den,

existuje dřevěný práh na kovové prahy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]