Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
při pokládání nové podlahoviny v kuchyni řeším problém, jak vylepšit zkorodovaný práh u bytového jádra. Někde jsem četla, že se dá natáhnout na práh gumový - plastový návlek. Podlahář neporadil. Ví, že existuje, ale jeho velkoobchod ho v nabídce nemá. Mám obavy, kdyby se vyřízl a nahradil něčím jiným, aby se nepohnul rám pro dveře. Poradte, kde mám hledat. Děkuji.
Nechala jsem si udělat prahy dřevěné, každý byl originál, nešlo udělat stejné. Ty gumové prahy prodává Hobymarket (u nás je to bývalé OBI) měl to balené po 2 a pouze šedá barva, také se dalo koupit přesná míra co odřezali z gumového hada ale také pouze šedá. U dvojích dveří mám ten kovový práh odřezaný a za 10 let futra stojí.
co tady?
Práh plastový
interlignum.cz/...
sitechnology.cz/...
sitechnology.cz/...
80mm /600 - 1000mm /20mm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.