Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Nevíte prosim vás kolik se pohybuje cena žárového zinku.
Potřebuju pozinkovat dekl na studnu.a chtěl jsem si to tak zhruba spočítat.
Když jsem tam byl před xx lety stávalo to kolem 32kč za kilo zinkovaného mat.
Nebo jestli nemáte skušenosti s damou taky nabízejí žár.zinkování.a cenik tam nemaj.(do damy to mám blíž o 30.km)jinak bych musel do wíglu v HK.
Zatím děkan za odpovědi.
Zdravím ,
zkuste se poptat ve strojírenskejch firmách v okolí , a dát to k nim až budou posílat oni. U nás to tak pár lidí běžně dělá a cena za kg se pohybuje 15Kč bez DPH
Vcelku dobrá zinkovna eurometal.cz/... , maj i vlastní svoz když si tam zavoláte můžete se optat kam pro to zajížděj abyste to měl blízko nebo pokud sou na trase tak se pro to u Vás i stavěj.
doplněno 31.08.15 14:23:Ještě k té ceně je udávána 15Kč/Kg železa jež si necháte dávat pozinkovat.
Zdravím,
nebude jednodušší, když si do zinkovny v HK prostě zavoláte nebo napíšete? Kontakty jsou tady cz.wiegel.de/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.