Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Kde koupit za rozumnou cenu rozkládací sedací soupravu určenou k pravidelnému spaní? Sedačka je do malého panelákového bytu 2+0. Děkuji za odpovědi
Souhlasím s vámi, ovšem pochybuji, že to bude splňovat požadavek na rozumnou cenu. Sklápěcí dvojpostele jsou za ceny od 20 tis. výše.
doplněno 30.08.15 15:40:Vycházím z cen na netu. Postel i se skříní cca 20 000,- Samotný mechanismus od 10tis. výše. Jestli říkáte, že jste sehnal všechno za desítku, tak vám budu muset věřit
Nevím proč se bránit rozkládací pohovce.Mám 1 + 1 v paneláku kde mám rohovou sedačku i rozkládací pohovku vyrobenou k trvalýmu spaní. m-centrum.cz/...
Ráno ustelu přehodím potah a je uklizíno. Když přijedou mladý tak chtějí spát jen ne pohovce.
Žádná sedací souprava postel nenahradí. Zvažte zda není lepší postel a oželet obývák. 2+0 co to je? To nemá kuchyň? Dcera má 3+1, dvě děti, každé dítě má svůj pokoj, obývák má velkou prosklenou skříň, tv, pc, 2 komody a klasické dvoulůžko s úložným prostorem, rošt je polohovací a tak se dá sedět a koukat na tv. Návštěva sedí v kuchyni, ta je elková a má kulatý stůl a 4 židle..
Pokud na sedačce trváte, obejděte obchody a zkoušejte si poležet. Skládací postel je super ale bohužel když je to "skříň" jsou v ní jen peřiny a když je to postel, potřebujete mít dostatek prostoru kde nemůže nic jiné stát.Je to super pro děti které při složení postele mají velký hrací prostor.
V současném bytě 0+0 to máme takto, a neřekl bych že volný prostor před postelí je nějakým omezením.
Když se sklopí postel zůstává mezi sedačkou a postelí prostor cca 60cm, takže jen tak na průchod.
Nic lepšího na tak malém prostoru jen tak nevymyslíte.
Navíc byt vypadá stále upraveně, uklizeně a nikde se nic neválí.
Stejně jako předchozí rádcové bych nevyměnila postel za gauč. Když už, vzdala bych se gauče a prostě by doma nebyl, případná návštěva by seděla u jídelního stolu. Spočítejte si, kolik hodin denně na gauči prosedíte. Já to nestihnu ani hodinu denně, zato v posteli strávím denně průměrně 6-8hodin. Mít proto gauč místo postele je přinejmenším divné.
Nedělejte to! Raději jeden pokoj věnujte na ložnici s trvalou postelí. Všichni vám o posteli/gauči všechno napsali. Ráno, teplé peřiny nebo deky poskládáte a někam zavřete. Za tři dny jsou lůžkoviny hnusné. Pomačkané a smradlavé. Převlíknete, vyperete, usušíte, vyžehlíte. A to co včera na posteli bylo voňavé, dnes volá po převlečení. Jestli máte místo, kam peřiny pověsit, přehodit, pak ano. Ale peříňák, to je jed!
doplněno 30.08.15 07:16:Zapomněla jsem napsat, že se jedná o vlastní zkušenost.
Já bych také raději zvolil pořádnou postel, sám spím na gauči a polovina mojí rodiny taky - nepřeháním! Děláme si to jednodušší všelijak, jak můžeme a dobré je, že jsme pak schopní se vyspat kdekoliv , ale vážně, aspoň si pořiďte dobré ložní prádlo a peřiny a deky, já svoje koupil tady - modom.cz/... používám od nich akorát vlněnou deku, jinak nic nepotřebuji, bohatě postačí jako peřina, gauč pak složím a hodím deku přes něj, takže i luftuje a tahle navíc nechytá prach, takže takhle.
Sice je otravné každodenní uklízení a připravování místa na spaní, ale když není jiná možnost.
Já osobně bych volila pohovku s lamelovými rošty, rozkládací pohovka na trvalé spaní s lamelovým roštem apod.
Váš požadavek levného nábytku nemůže být uplně splněn. Kvalitní a dobrý výrobek, na kterém budete spát není levný. Chcete se zdravě vyspat. Spočítejte si kolik hodin ležíte na lůžku. Ty peníze se Vám vrátí. Nevybírat molitan, ale právě ten ..lamelový rošt,,. Ale český výrobci mají ceny docela příznivé od 10ti do 20ti tisíc.
Jenom namátkou mě vyjelo firma Ason, Kasvo.
Velmi lehký, rozkládací, jednoduchý a příjemný nábytek na trvalé spaní s lamelovými rošty nabízí firma Innovation z Dánska.
Ten je sice dražší, ale na výstavách ho lze koupit se slevou. V Praze mají prodejny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.