Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny,
muzete mi nekdo poradit jak je to s privodem vody pro mycku na nadobi? Muze se mycka pripojit na ventil spolecne se drezem pouze pripojenim pres T-kus , nebo musi mit vlastni privod?
vsem predem dekuji za radu.
Z technického hlediska se dá myčka připojit kamkoli, odkud teče pitná voda pod požadovaným tlakem. Tento přívod má (musí) mít vlastní samostatný uzavírací ventil. Vlastní provedení záleží spíš na tom, jaký kompromis mezi jednoduchostí montáže a estetickým hlediskem zvolíme. Požadavky na přívod vody jsou uvedeny i v návodu k obsluze, pravděpodobně je tam uvedeno, že se má přívod vody v době nečinnosti myčky uzavírat.
dekuji za reakci .. nejde mi ale az tak o esteticno, jako spise o bezpecnost celeho reseni , a jestli nehrozi vytopeni popripade poskozeni mycky kdyz je vlasne privod celou dobu zapnuty ...
Já přívod vypínám, jen když jedu na delší dobu pryč. Jinak je pořád zapnutý...vytopený jsem zatím nebyl.
A mate kombinovany ventil s dvema uzavery, nebo mi staci obycejny T-kus nasroubovany na jiz instalovany ventil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.