Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak jste spokojeni s garážovými vraty Lomax.Mám sekční vrata Lomax Delta na novostavbě garáže nyní jeden rok.Rozměry vrat mám 4800x2100 mm v barvě antracit.Vrata jsou na jih.Od začátku jedna reklamace za druhou.Začalo to nedostatečnou montáží vodící lišty motoru,porucha motoru.Promačkliny v horní sekci z vnější strany.Krátká spodní guma-fotku jejího odborného přidělání vruty do dřeva od fa.Plastic Al která vrata montovala přikládám.Nyní po roce jsou promačkliny na vyměněné sekci zase zpátky,ale v daleko větší míře a začínají se objevovat po celých vratech.Vrata vlivem teplot mají značný průhyb,který je dorovázen silným lupáním.Vrata mi byly dodány bez omega profilů na vyztužení,po urgencích na Platic Al byly profily dodatečně namontovány.V horní části vrat není gumové těsnění,ale pouze kartáč,ten ale nedoléhá a vraty táhne.Po zaslání fotek a kontaktování přímo na Lomax se mi ani jednou neozvali.Mohu posoudit pouze s vraty Spedos,a tam je kvalita úplně někde jinde.Vrata Lomax rozhodně nedoporučuji.
Omega profily mám namontované na dvou sekcích,a to první a třetí od shora.Průhyb vrat se zmírnil.Již se vrata v horní části neopírají o zdivo.Po namontování omega profilů se z vnější strany na vratech objeví malé nepatrné důlky v místě šroubů omega profilů.Omega profily bych nechal namontovat.Sekci s důlky mi vyměnili opět za novou,prý už poslední.Profil se středovou drážkou už se nedělá.Horní těsnění již mám gumové.Vraty netáhne ani neprosvíta světlo.Cena vrat byla přes 33 tisíc.Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.