Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat když se mi nelíbí dveře

Od: kajika odpovědí: 3 změna:

Scháněla jsem nové dveře které nikod nemám.. a přišla jsem na skrytezarubne.info/... jsou tam dveře které nemaj zárubeň a jsou jakoby schované.. děda vždy zakopával. Víte ještě někdo o něčem podobném?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Možná myslíš, že zakopával o práh ne? Jak se zakopává o zárubeň nevím ale to je fuk...pokud zajdeš do studia s dveřmi ,každý ti tam rád poradí...

paw*
hodnocení

1x

Jsou to skryte zarubne. Zajedte si v zari na veletrh do Letnan a tam bude vyrobcu dveri urcite vice.

hodnocení

0x

Nechápu jak Váš děda mohl zakopávat o zárubeň... ale to je celkem jedno.

Pokud chcete dveře jaké nikdo nemá, tak oslovte místního truhláře a nechte si vyrobit kvalitní dveře z masivu.

Vzhled si můžete navrnout sama, a rozhodně pak budete mít orginální dveře které nikdo jiný nemá a klidně to udělá i se skrytou zárubní...

.

Co se týče skrytých zárubní, tak jsou interiery kde se to může hodit. Nicméně cena je strašně přemrštěná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]