Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuny slámy - co se starou slámou

Od: ladefeto* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám malý problém s asi 5ti vagóny asi 45-60 let staré slámy ve své stodole. Kupovat lis se mi zdá dost nákladné, a k omu bych ji vlastními silamy lisoval dalších 20 let. Navíc bych potřeboval udělat údržbu a v tom mi znovu brní co jiného než ta sláma... nevím co bych sní měl dělat, případně jak se jí zbavit, tak bych prosím potřeboval radu. A pro případné zájemce ...je to na Kladensku v Hostouni u Prahy. předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Dobrý den! Zkuste oslovit třeba tuto firmu u Prahy, která vyrábí ze slámy pelety na topení. Třeba by u této výroby nevadilo stáří slámy. Za zeptání nic nedáte. Když by neměli zájem, tak Vám alespoň řeknou, jestli se tak stará sláma na tuto výrobu hodí nebo ne a poradí, co s tím. ateap.cz/... Hodně štěstí při likvidaci! *placni*

furtnic*
hodnocení

2x

Tenhle problém jsem řešil před prodejem stodoly.Musel jsem ji vyklidit ale naštěstí jsem z vesnice,tak si něco vzalo drustvo a něco jsem vyvezl na hnojník.JZDáci to pak rozmetali z hnojem.Zkuste nějaký kolchozníky.

jabraka*
hodnocení

0x

Pošli to Kateřině Jacques,ať pozná biomasu!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]