Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám malý problém s asi 5ti vagóny asi 45-60 let staré slámy ve své stodole. Kupovat lis se mi zdá dost nákladné, a k omu bych ji vlastními silamy lisoval dalších 20 let. Navíc bych potřeboval udělat údržbu a v tom mi znovu brní co jiného než ta sláma... nevím co bych sní měl dělat, případně jak se jí zbavit, tak bych prosím potřeboval radu. A pro případné zájemce ...je to na Kladensku v Hostouni u Prahy. předem děkuji za odpověď.
Dobrý den! Zkuste oslovit třeba tuto firmu u Prahy, která vyrábí ze slámy pelety na topení. Třeba by u této výroby nevadilo stáří slámy. Za zeptání nic nedáte. Když by neměli zájem, tak Vám alespoň řeknou, jestli se tak stará sláma na tuto výrobu hodí nebo ne a poradí, co s tím. ateap.cz/... Hodně štěstí při likvidaci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.