Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit s výběrem čerpadla.
Na zalévání zahrady už nehci používat obecní vodu, páč je příliš drahá. K dispozici mám fekální vejdu, kterou si mohu kdykoliv dojet pro vodu k řece pod barákem. Vodu z cisterny budu přepouštět do kádě a do té kádě potřebuji čerpadlo. Již jsem tento systém zkoušel s nějakým obyčejným kalovým čerpadlem, ale tlak do hadice nebyl nic moc. Já netuším jaké by na toto mělo být vhodné čerpadlo, proto se ptám rádců. Jde mi o to, aby to mělo trochu švih ta voda. díky moc za rady
0x
cokoliv tlakoveho. Bud budete muset poridit tlakovou ponorku, nebo dat (pripevnit naporad) na nadobu klasickou sigmu. nebo by slo i koupit malou domaci vodarnu a tu pripojivat hadici. Kazde reseni ma sve vyhody i nevyhody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.