Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
prosím, lze navrhnout řešení odvětrání místností bez nutnosti bourání vnějšího zdiva?
Děkuji
Jarda
děkuji za reakci .
řeším u novostavby odvětrání koupelny a WC klasickym ventilátorem vyvedeným do otvoru v obvodové zdi .
Slyšel jsem ale ,že existuje varianta, která me nebude nutit děrovat zdivo. Neumím si pod tím nic představit ani bohužel dohledat .
J
Okno je k ničemu, v zimě ho nebude otvírat a nebo ho zapomene zavřít. Mám to tak v koupelně a je to nanic, všue plíseň, dodělal jsem dos třechy větrací tašku a cpu tam ventilátor.
Já mám střešní okno nad vanou, takže v zimě ho mít při koupání či sprchování otevřené nejde. Potom sice ano, ale kolikrát se zapomene zavřít a je tam pak zima jak v pr..., co teprve, kdyby člověk někam na pár dní odjel. Probourat díru skrz zeď je otázka pár minut, dát pod spínač ventilátoru časovač a fakčí a je to. Samozřejmě nejsem tupec a vím, že okno plíseŇ netvoří, tvoří ji ta vlhkost.
Tak je moznost udelat vetaci komin az nad strechu. Do kominka lze vyvest i WC. A dalsi sance je tam mit natazenou rekuperaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.