Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanička přilepena ve spáře siliconem

Od: falcong* odpovědí: 2 změna:
dobrý den,
mam otázku ohledně možnosti vyndáni přilepené sprchové vaničky.vanička je vložena pod dlaždičky,ne na.je možnost nanést nějaký připravek aby rozleptal silicon?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když jsem potřeboval sundat staré silikonové těsnění okolo vany, tak jsem ho kus odřízl nožem od kachle a za ten uříznutý kousek jsem potom silikon vytáhl jako provázek.

Šlo to normálně a po vyčištění spáry jsem zase silikonem přetěsnil. Ovšem, nevidím, jak to máte uděláno Vy a jestli se k tomu silikonu dostanete. Zdravím!

doplněno 25.08.15 18:57:

Pokud ten silikon půjde vytahovat, tak si jednou rukou raději přidržujte ty kachle, aby se neutrhly.

doplněno 26.08.15 04:52:

Zkuste to tak, jako jsem to dělal já. Ostrým nožem odřezávejte u stěny a silikon odtrhávejte.

Případné zbytky také očistíte nožem.

falcong*

takto to vypada ...

Vanička přilepena ve spáře siliconem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]