Nejste přihlášen/a.
mam otázku ohledně možnosti vyndáni přilepené sprchové vaničky.vanička je vložena pod dlaždičky,ne na.je možnost nanést nějaký připravek aby rozleptal silicon?
0x
Dobrý den, když jsem potřeboval sundat staré silikonové těsnění okolo vany, tak jsem ho kus odřízl nožem od kachle a za ten uříznutý kousek jsem potom silikon vytáhl jako provázek.
Šlo to normálně a po vyčištění spáry jsem zase silikonem přetěsnil. Ovšem, nevidím, jak to máte uděláno Vy a jestli se k tomu silikonu dostanete. Zdravím!
doplněno 25.08.15 18:57:Pokud ten silikon půjde vytahovat, tak si jednou rukou raději přidržujte ty kachle, aby se neutrhly.
doplněno 26.08.15 04:52:Zkuste to tak, jako jsem to dělal já. Ostrým nožem odřezávejte u stěny a silikon odtrhávejte.
Případné zbytky také očistíte nožem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.