Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Mám dvě nádoby 5L a 3L ,ale recept je na 12L. Potřebuju zjistit kolik čeho do které nádoby dát.?(a kolik je třeba na 1litr pomůže)
(pro mě je matoucí to přilívání po pěti litrech a taky i to mýdlo něco nabyde v obsahu).
recept zní: 250g marseillského mýdla ,250 g prací sody, esenciální olejíčky.Postup Najděte si vhodnou nádobu (kýbl s víkem, cca 12 litrů). Nalijte do něj 5 litrů vařící vody a přidejete mýdlové vločky a důkladně promícháme. . Dolijeme horkou vodou dalších pět litrů. Do horké vody vsypeme za stálého míchání 250g prací sody a důkladně rozmícháme.
Předem děkuji za odpověď
Původně jsem chtěl napsat vyděl dvanácti a je to, ale on to není recept na 12 l, ale použijeme nádobu přibližně na 12l. pro 3l nádobu bych to viděl asi tak, že vše vydělím 5 a mám to tak na 3 l nádobu.
Recept pak zní 50g marseillského mýdla, 50g prací sody, 1l vařicí vody a pak přidal 1l horké vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.