Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si vaku pytle, do kterých jsem uložila oblečení, ale hned do druhého dne se zase nafoukli, takže kvalita nula. Máte někdo zkušenosti s opravdu dobrým kvalitním vaku pytlem? Nevíte, kde bych jej mohla sehnat? Moc děkuji
Koupila jsem jich už hodně, ale všechny jsou špatné. Od jedné značky jsem jich měla asi dvanáct a z nich jsou funkční jen tři. A to jsem do obchodu chodila každý den a znova a znova měnila za jiné. Pak už to ani nešlo, protože už neměli další skladem. Vykašlala jsem se na to. Sousedka minulý týden koupila úplně jiné a v jiném obchodě, dnes tam jedeme, aby je reklamovala. Já jich opravdu potřebovala hodně, protože jsem musela uložit velké množství látek a oděvů z obchodu, takže jsem jich nakoupila minimálně třicet, z toho jich opravdu "drží" asi šest. Ostatní se opět nafoukly, ale alespoň jsou látky uzavřené a nepráší se na ně. Ale o úspoře místa se nedá ani šeptat, natož mluvit, protože jsem to musela vystěhovat do komory, kde mám místa dost. Dříve jsem si myslela, že to budu mít hezky uložené ve skříních, kvůli tomu jsem ty pytle kupovala. A druhá zkušenost je ta, že z praktického hlediska to není nic moc, protože když pak něco konkrétního hledáte, buďto si celý pytel podrobně popíšete co v něm je, nebo pak otvíráte jeden pytel za druhým, všechno znova vytahujete a hledáte tu věc. To je na hlavu, protože to je časově náročné. Tedy v mém případě, protože toho mám fakt hodně. Pokud chcete uložit jenom zimní bundy, nebo pár konkrétních věcí, tak to asi účel plní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.