Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastové dveře bez zamykání

Od: vitek1 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Má někdo zkušenosti s levnými plastovými dveřmi? Potřebují je do přístavku kde se nebudou zamykat. Akorát když jsem je v obchodě zkoumal tak jsem zjistil že po zabouchnuti mají "vůli". Zobacek je drží zavřené ale netesni. Dveře těsní až po uzamčení kdy je dotahne kování jako u plastového okna. Dají se tyhle dveře seřídit tak aby se nemusely zamykat a tesnily? Popřípadě má někdo nápad na jiné levné dvere? Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak zamčené dveře budou vždy těsnit lépe než dveře které drží jen západka.

Nicméně je možné seřídit je tak, že budou dostatečně těsné i bez zamčení.

Případně můžete použít kování které se zamyká zvednutím kliky.

helin
hodnocení

0x

Pořiďte "vedlejší vchodové dveře", mám je doma není u nich snad použit dveřní,ale okenní profil. Mám je na terasu a v kotelně,je tam normální klika(zevnitř i zvenčí), jde a i zámek(mám také). Je tam kování kdy se křídlo při zavření dotáhne pohybem kliky směrem nahoru, tím se dotáhnou západky a dveře těsní! Profil je Rehau,kování asi Roto, pro vaši potřebu ideální věc. Cena je nižšší než u klasických vchodových dveří. Poptejte výrobce plastových oken a dveří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]