Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vteřinové lepidlo

Od: aha odpovědí: 6 změna:

Které vteřinové lepidlo je opravdu nejlepší.

Potřebuji zalepit plastovou lopatku a zatím co jsem koupil lepidla, tak nestála za nic :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

S vteřinovými lepidly se to má tak, chcete-li kvalitu, musíte počítat s vyšší cenou. Pak je otázka, jestli ona plastová lopatka (zahradní náčiní?!) nebude levnější, než to lepidlo. Navíc je třeba vědět, z jakého plastu lopatka je, některé plasty lepit jdou, jiné obtížně a něco se lepit nedá. Obtížně lepitelné plasty vyžadují předúpravu povrchu primerem a to je pak finanční rána. Pro představu se podívejte třeba sem.

Jinými slovy: Bez znalostí spousty dalších informací těžko radit.

Ano, 406 od Loctite jsem chtêl taky navrhnout. Ale koukám že je to pěkná darda. My ho máme v práci.

uska*
hodnocení

0x

Já mám na vše PATEX a spokojenost.

hodnocení

0x

Tak plasty sa ťažko lepia,no ako som už tu písal,tak ja používam na lepenie plastov sekundové lepidlo soundal,ktoré kvapnem do pripravenej a odmastenej drážky spoja a posypem sódou bicarbonou a teto postup opakujem pokiaľ potrebujem.Po chvíli prebytok sa opiluje.Naposledy som takto dorábal ulomené kúsky krytu bateriek na digitálnom fotoaparáte.

doplněno 20.08.15 08:06:

Na doplnenie len dopíšem,že mi to lepidlo zatieklo tam kde som to nepotreboval a po zaschnutí šlo pekne odstrániť z povrchu,nenaleptalo ho.

hodnocení

0x

Víc než na značce lepidla, záleží na tom, co chcete lepit.

hodnocení

0x

Někdy výjde levněji koupit věc novou. Lopatka se dá koupit za cca 20kč. A lepidlo? U kterého ani není záruka, že to bude držet? Kolik už jste investoval do lepidel? V Jysku a u Vietnamců lopatka fakt za babku. Nová, pěkná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]