Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Chci se zeptat, jestli nevíte kolik zhruba stojí propíchnutí jednoho ucha od doktorky a jestli mám mít s sebou předem nějakou naušnici.
Nevyznám se v tom a je mi trapně tam volat.
Děkuji moc
v tetovacích salónech vám naušnici nastřelej cca za 300 Kč ... tam nemusíte nic nosit, prostě přijdete a hned mezi lidma vám to nastřelej, 300 strčej do kapsi a vy dete s bolestí na tejden domú ( ta naušnice co vam daj se vanda asi po mnesici a pak uz si tam muzete strcit co chcete )
dá se to udělat i doma ... nejlíp nahřátou tlustou jehlou to propíchnete a strćíte tam omytou náplň do propisky ( má ideální velikost )
ale za kolik to dělaj u doktora ani jak to tam funguje tak to nevym
To nevím z jakého kraje předchozí rádce je, ale v Praze v salonu píchnutí (nastřelení) stojí minimálně 600kč, i když máte svojí naušnici, protože je to piercing jako piercing. Klidně si k doktorce zavolejte, ta Vám řekne přesnou částku, než abychom tu my rádci tipovali. Můj tip je ale kolem 300,- Kč. A na píchnutí sám doma bych si netroufala, v uchu je spousta bodu, které můžete poškodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.