Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat asi tak půl roku zpátky jsem tu hledal něco o solární panelech na chatu a objevil jsem tu nějákou otázku ve které byl odkaz na nějákou stránku co ted hledám a ani za boha ji nemůžu najít,byly tam fotky jednoho pána co si na chatě vyrobil solární systém,baterii měl pod lednicí a rozvadeč u dveří ještě si vybavuji jak jste tam psaly že někdo prudce otevře dveře a urazí mu zásuvku co byla na tom rozvadeči,bohužel tuto otázku ani tu stránku už nemůžu najít,prosím poradtě,díky moc
a šlo by kontaktovat toho autora aby mi třeba ty fotky někam poslal,žádný email ani telefon nemůžu najít
Registrujte se na tom fóru a mrkněte na jeho profil (je jen pro registrované). A buď tam najdete email nebo mu tam zanechte vzkaz. Pak už by šlo jen o to, jestli tam ještě chodí a kdy si to přečte.
Něco o solárech jsem našla třeba tady: 2kenergy.cz/... ale tak nejlépe ti poradí určitě odborníci na slovo vzatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.