Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jak byste řešili pomocné zavětrování této konstrukce.
Ve finále tam bude ještě jedna vrstva MFP desky, takže toto zavětrování bude v suchu a bude jen pomocné do doby než se celá konstrukce zaklopí.
.
1) střešní lať 6x4 (14,-/m), problém je že by se musela umístit uvnitř příhrady a bylo by to dost náročné na montáž.
2) děravý zavětrovací pás 17x0,8 pozink (18,-Kč/m), na to jak je páska slabá a ještě je zeslabená děrováním mi přijde cena vysoká.
3) obalová páska 25x0,8, tvrdší materiál než uzavětrovacího pásu, ale není pozinkovaná. (cena 5,-Kč/m)
Celkem toho potřebuju tak 150m
1. Co koupit pár tabulí pozink plechu, nastříhat, vrtnout si díry, kam potřebuju, a jinak to udělat jako s tím zavětrovacím pásem. Mohlo by vyjít o chlup levněji.
2. Místo zavětrovacích latí protáhnout řetězy nebo lanka. Snadnější na montáž, ale zase asi ta cena...
S tou tabulí mě to taky napadlo...
Škoda že třeba kondor chce 20kč/střih a doma to nenastříhám. Celkem by to teda stálo 15,-kč/m a to už je skoro stejná cena jako u tý originál pásky.
Ideální by byla nějaká pozink páska 1(2)x25mm, ale tu jsem nikde nenašel.
.
Kdybych nepotřeboval konstrukci porovnat ještě před zaklopením, tak se na to vykašlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.