Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavětrovací pás

Od: requied® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jak byste řešili pomocné zavětrování této konstrukce.

Ve finále tam bude ještě jedna vrstva MFP desky, takže toto zavětrování bude v suchu a bude jen pomocné do doby než se celá konstrukce zaklopí.

.

1) střešní lať 6x4 (14,-/m), problém je že by se musela umístit uvnitř příhrady a bylo by to dost náročné na montáž.

2) děravý zavětrovací pás 17x0,8 pozink (18,-Kč/m), na to jak je páska slabá a ještě je zeslabená děrováním mi přijde cena vysoká.

3) obalová páska 25x0,8, tvrdší materiál než uzavětrovacího pásu, ale není pozinkovaná. (cena 5,-Kč/m)

Celkem toho potřebuju tak 150m

Zavětrovací pás

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gruntovnik
hodnocení

0x

1. Co koupit pár tabulí pozink plechu, nastříhat, vrtnout si díry, kam potřebuju, a jinak to udělat jako s tím zavětrovacím pásem. Mohlo by vyjít o chlup levněji.

2. Místo zavětrovacích latí protáhnout řetězy nebo lanka. Snadnější na montáž, ale zase asi ta cena...

hodnocení

S tou tabulí mě to taky napadlo...

Škoda že třeba kondor chce 20kč/střih a doma to nenastříhám. Celkem by to teda stálo 15,-kč/m a to už je skoro stejná cena jako u tý originál pásky.

Ideální by byla nějaká pozink páska 1(2)x25mm, ale tu jsem nikde nenašel.

.

Kdybych nepotřeboval konstrukci porovnat ještě před zaklopením, tak se na to vykašlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]