Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a čím řezat zamkovou dlažbu?

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

dobrý den.

jedná se o dořezky, kousky zamkovky třeba kolem lapače pro deštovky, nebo k soklu, nebo prostě nějaké dořezky prostě... máte nějaké zkušenosti s pakovou lamačkou? jsou ty řezy pak z toho přesně tam kde jsem si nakreslil čáru? a jsou ty řezy rovné?

já přemyšlim asi že to budu řezat uhlovou bruskou, ale těch řezu bude asi 100cca a nechce se mi do toho jen kvuli prachu... tak přemyšlim o te lamačce že bych si posháněl na pujčení, ale jestli to má smysl?efekt?

díky za rady a zkušenosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řezal jsem úhlovou bruskou a diamantovým kotoučem. Samozřejmě to práší, ale je to přesnější. Pokud budete řezat nad vanou s vodou, tak aby odétající částečky šly do vody, částečně eliminujete prašnost.

hodnocení

a co třeba polívat ten kotouč při řezu vodou z hadice? ne moc, ale tzv aby byl malinko mokrý...?

hodnocení

1x
Vyfotil jsem vám jak ten řez vypadá po lamacce. Zrovna rozebíram dlažbu. Nové kusy budu řezat uhlovou bruskou.
Lamacka je použitelná, jen je to podstatně horší řez.
Jak a čím řezat zamkovou dlažbu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak řezat dlažbu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]