Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový vysavač páchne

Od: delta® odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny! Koupila jsem si nový vysavač, stál okolo 5000kč, při vysávání páchne, jako by se něco pálilo(?). Při prvním vysávání jsem si myslela, že je to novotou, že se ten motor "vypaluje". Ale už jsem vysávala asi 5x a cítím to pořád. Má to tak být nebo je v něm nějaká závada? Děkuji. Nepamatuji si, že by mi to některý dřívější vysavač dělal.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

2x

Málokdo tady dá kloudnou odpověď, protože na rozdíl od vás, to nikdo necítí, ani neslyší, a už vůbec nevidí ...Nejlepší by bylo, aby jste ho odnesla v záruční době k odbornému servisu, který to posoudí. Každá rada bude jen "drahá" a nebude valného výsledku. Nehledě k tomu, že většina tady , se snaží získat nějaký ten bodík do svých hodnocení.. Myslím, že tato rada bude z těch lepších..A taky nepíšete, zda má např. normální tah, zda se změní tah, když např. vytáhnete z vysavače trubici,.. a pod. Příčin může být celá řada..

hodnocení

Vysavač jinak funguje dobře.

hodnocení

2x

Zkontrolovala jste všechny filtry, které ve vysavači jsou? Není některý z nich ještě zabalený? *sok* Já bych asi, za svoji osobu zašla do prodejny a podívala bych se na jiný, stejné značky. Anebo jim tam ten svůj zavezla, kdybych nemusela busem s vysavačem v ruce. Šéf prodejny koukne a poradí.

hodnocení

2x

Vysávání vesměs trochu je cítět

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vysavač je nový, funguje bez problémů, táhne, nic nehoří, nejiskří a pojistky drží také - pouze je cítit. Očichejte si vypnutý vysavač (včetně filtrů a hadice i plastů) a možná zjistíte, že je cítit už vypnutý a po zahřátí je to více. Pokud jede na plný výkon a v tomto horku, tak bude jeho tělo po vysávání jistě i dost horké. Než bych se pokoušel reklamovat, tak bych si raději otevřel při vysávání okno nebo to vydržel. A později bude vysavač smrdět také, i když zase jinak - musí se čistit filtry, hadice a sběrná nádoba. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]