Nejste přihlášen/a.
Ahoj, šrouby, kterými je připevněné naše sedátko k závěsnému WC neustále povolují. Abychom je utahovali každých pár dní. WC i sedátko jsou rok staré, opotřebováním to nebude. Spíš jestli neexistují nějaké gumové podložky či co, které by tomu zabránily? Máme tam pouze šroub a matku, je možné, že tam řemeslníci nedali vše, co by mělo být, nebyl by to zdaleka první případ v naší novostavbě :-/
Jak to máte vy, že vám to drží?
Díky za všechny odpovědi, určitě z nich něco pomůže - zkusím nový šroub, kontramatku i když nevím, co to je, v obchodě vědět budou. Nevrtět se nevím, jestli půjde, a nesedat nepůjde určitě :D
Jééééééééééé ,tak před týdnem se mi urvalo na prkně to co ho drží(prostě se mi urvala umělá hmota na jedné straně)a to stejné i na druhém WC a to mám sedátka rok.No jak to řešít.Prostě budu muset koupit nové.Koupila jsem si náhradní,ale bohužel nesedí.
Milane Vás bych doma potřebovala a měla vše v cajku.No šruby jsou v pohodě ,ale na jedné uchytce je to urvané a už to nedrží.Koupila jsem nové,ale prkénko nesedí a nikde jsem to neviděla ten tvar.Chlap by si možná poradil ještě jináč.Budu ještě hledat a pak koupím,když ,tak nové.No hold mám hébací prkno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.