Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak, prohlídka domu již proběhla. Já bych se zajel podívat do sběrny kovů a tam si najít pěknou a třeba i nabarvenou trubku - třeba z rozebraného topení. Vyberete si skoro přesný rozměr a je to na váhu. Nové se snad stále dělají (pro plyn), ale 1 m asi nikde neprodají. Zdravím!
P.S. Třeba by byla ve sběrně i plná kulatina.
doplněno 12.08.15 17:05:Koupit ve sběrně není problém, když tam narazíte na slušný personál a slušně se zeptáte.
Počítejte při delší trubce také s určitým prohybem trubky. Raději volte silnostěnnou.
doplněno 01.09.15 08:03:clayman - no, co je dnes levné, že? Zase to máte nové a tělo to při cvičení ocení - tak se to vlastně vrátí jako užitek. Jsem zvědav, jak dlouho Vás to cvičení bude bavit .
Sběrny se cukají prodávat, alespoň má osobní zkušenost. Novou Vám prodají i krátkou+zaplatíte řezání. V marketech prodávají i metrové, mají ovšem na koncích závity, které nepotřebujete, ale zaplatíte.
potřebuju jich víc, takže to koupit v 3 metrovkách skoro ideál. ale po jaké trubce se mám ptát? Vodovodní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.