Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přestěhoval jsem se do nového bytu, ve kterém jsem si nechal převést elektřinu na sebe (pro větší přehled). Mám elektřinu od firmy PRE (Praha, je vázaná na byt)
Mám dvoutarif od PRE (tarif: KOMFORT AKU 8) na elektřinu (tj. 16h denně vysoký tarif, 8h nízký). Co si o tom tarifu myslíte?
V bytě 2 studující osoby, tudíž i dost času ve škole přes den. Doma poté klasické věci + stále zapnuté PC. Nějaké nápady i na změnu tarifu? (pokud to tedy jde)
To podstatné nepíšete. Tento tarif je na ohřev vody el. bojlerem. Pokud to tak je, tak lepší tarif nevymyslíte. U svého dodavatele si stáhněte rozpis vysokého a nízkého tarifu. Semotamo je potřeba tento rozpis zkontrolovat, někde mění časy po půl roce, u nás je 5 let bezezměny. Ušetřit můžete tak, že v nízkém tarifu budete dělat věci, které jsou náročné na spotřebu el. , levná elektřina bude v celém bytě. Pečení, praní na vyvářku asi u studentů nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.