Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuji poradit jestli je toto zásuvka na 400V (380V)? Chci si koupit indukční varnou desku a bylo mi řečeno, že je lepší je zapojovat třífázově na 400V. A nevím jestli mám v bytě takovouhle přípojku. Našel jsem jenom tuhle přípojku a nejsem si jistý jestli je to, to co potřebuji. Ve prostřed přípojky jsou vidět: od zhora hnědej, černej, šedej kabel a za tím jsou další dva žlutozelenej a modrej. Je to i trochu vidět na obrázkách.
Předem děkuji všem za odpovědi
Zdeněk
Ano, tak to máš připraveno pro eletrický sporák, vždy se připojuje napevno, nikdy se tam nedělá zásuvka. Vetšinou ani není kabel součástí sporáku. Hlavně ať to má samostatné jištění a je to dostatečný průřez, podle foto se zdá, že je to v pořádku, ale předpokládám, že ti to bude zapojovat nějaký elektrikář, tak ten už bude vědět co a jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.